Meedenken

Wil je graag meedenken? Wil je helpen bij het voorbereiden van een activiteit? Heb je een vraag of wil je graag eens praten? Neem dan contact op met Willemien van Berkum, tel. 06-24433548. .

Denk en doe mee

We vinden het fantastisch als je met ons meedoet, meedenkt en meeleeft. Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor te bedenken. We noemen een aantal hieronder:

Doe mee en kom naar een van onze activiteiten. Bezoek een viering, denk en borrel mee in café Frieda, geniet met ons van een goede film, of drink een kop koffie mee bij het Bakkie Troost.

Gebed

Bij alles wat we doen zijn we afhankelijk van de betrokkenheid en steun van mensen, maar ook van Gods zegen. We stellen het daarom op prijs als je voor ons werk wilt bidden.

Vriendenactie

Heilig Vuur West biedt een plek waar totaal verschillende mensen elkaar en God kunnen ontmoeten, ongeacht hun financiële situatie, en dat willen we graag zo houden! 

- Voor € 175,- kunnen wij weer een Heilig Vuur Viering inclusief maaltijd organiseren,
- Voor € 75,- kunnen wij spiritueel café de Zoekende Ziel of filmhuis ’t Visioen organiseren.
- Voor € 50,- kunnen zo’n 10-15 vrouwen met elkaar in gesprek over levensthema’s en aansluitend met elkaar een broodje eten.

Ben jij een vurig type? Dan zijn we op zoek naar jou om ons werk te steunen, met gebed, tijd of financiën!

Ons IBANnummer is NL03TRIO0254690653. Via onderstaande knop kun je snel en veilig een gift overmaken aan Heilig Vuur West.

ideal logo2 272x300

 

Uw gift is welkom

Wilt u ons werk ondersteunen? Daar zijn we heel blij mee! Een gift kan worden overgemaakt op IBAN NL03TRIO 0254690653, of eenvoudig via ideal.